Heey animelovers,

Welkom bij AnimeFreax. De webwinkel voor al je popculture stuff, van anime merchandise tot game collectibles.

Lees hier hoe AnimeFreax is begonnen!


Voorstelronde 👋

 

That's me

Ik ben Sherilynn Hunte, inmiddels 29 jaar en ik ben een mama van twee prachtige dochters en een zoontje.

Mijn hobby's zijn piano spelen, anime kijken, gamen en voetballen. En lees graag boeken. 😍

Verder ben ik de trotse eigenaar van AnimeFreax en hoop ik veel te bereiken met mijn bedrijf.


Onstaan van AnimeFreax

Ik ben zelf zoals vele animelovers opgegroeid met anime en games. Je kwam thuis van school en het eerste wat je deed was tv aan en kijken naar de nieuwste series zoals:

  • Yu-Gi-Oh!
  • Metabots
  • Sailor Moon
  • Pokémon
  • Dragon Ball Z
  • Beyblade
  • Digimon
  • enz...

En zo bleef ik een fan tot aan nu. De nieuwe series die ik heb gezien hebben me meer van anime laten houden dan vroeger. Zoveel passie en plezier dat ik er in had en nu nog steeds heb. Het gevoel dat ik wil delen met jullie!

Gelukkig was ik niet de enige! Mijn nicht Vanity was de enige in mijn familie die het helemaal geweldig vond om te gamen en anime te volgen. We schreven elkaar altijd brieven en emails erover en als we bij elkaar waren, gingen we gamen.


Super Awesome Idee!!

Vanity en ik bleven elkaar altijd mailen en bellen, tot dat zij een idee kreeg.

Zij vertelde mij altijd hoe vervelend ze het vond om alles te bestellen van AliExpress, omdat het altijd lang duurde voordat het er was en omdat het vaak van verschillende winkels was, wist ze niet of alles te vertrouwen was. Dit herkende ik natuurlijk ook. Zo vertelde ze mij dat ze graag een stenen winkel had willen zien waar ze gewoon naar binnen kon lopen, haar Pokémon knuffels kon kopen en naar buiten kon lopen. Dat dacht ik dus ook. Wat nou als dat daadwerkelijk zo was? Dus ik zeg gelijk: Dat is een super awesome idee!!

Uiteindelijk helemaal uitgezocht, kwam ik erachter dat het best duur is om dat even te doen. Dus had ik haar idee verkleind naar een webwinkel waar je al deze popculture items kon vinden. Gewoon op één plek!

Natuurlijk klinkt het gelijk of ik haar idee had gestolen😜 maar Vanity is flink aan het studeren en werken, dus zij had daar helaas geen tijd voor. En ze vond het leuker als ik dat zou doen. Ik zou het heel goed doen, zei ze!

Dus uiteindelijk alles uitgezocht en uitgewerkt en na een jaar promoten, schrijven, plannen en organizeren, zijn we eindelijk hier!


Dit is de start van AnimeFreax! Ik ga samen met jullie de animewereld in!

Hopelijk tot gauw in de webwereld/winkel van AnimeFreax!

Groetjes,

Sherilynn Hunte

Eigenaresse AnimeFreax

😁✌️

What's new?

🔴Nieuw op Youtube
AnimeFreax Presents: Mystic_Auroria. Like, abboneer en doe de notificaties aan!

© 2017 - 2021 AnimeFreax | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel