Hoe houdt ik alles goed schoon en netjes als ik mijn collectibles heb gekocht?

Daar hebben wij handige tips voor:

Figurines

Mocht je je figurine in de doos bewaren, zorg ervoor dat je het bewaard op een droge plek. Zo krijgt de doos van je figurine geen vocht en ziet het er niet lelijk uit. Hou je figurines stofvrij met een microvezel doekje. NOOIT met een vochtige doek over de doos en/of de figurine. Gebruik ook geen schoonmaakmiddel of spray.

Hoofddeksels

Het beste wat je hiervoor kan doen is een bak met water pakken, wat milde wasmiddel erin doen en test je hoofddeksel of de kleuren uitlopen. Als dit het geval is, dan alleen wassen met water en een heel klein beetje wasmiddel(theelepel), zo niet dan kan je verder met wassen van je hoofddeksel!

Laat het drogen op een droge handdoek. Voor petten en caps kan je het beste een handdoek rollen en in je pet doen. Dit zorgt ervoor dat de vorm er niet uitgaat. Voor mutsen kan je het beste het op zijn platte kant leggen, zodat je geen vouwen ziet.

Rugtassen/Schoudertassen

Rugtassen en schoudertassen worden snel vies. Gelukkig mogen ze wel in de wasmachine.

Was je rugtas/schoudertas op 30 graden zonder voorwas en zonder wasverzachter. Gebruik geen vlekverwijderaar. Als je tas is gewassen, hang ze op een droogrek en laat het drogen. De droger is niet nodig.

Deze tip geldt ook voor de tassen gemaakt van polyester.

Knuffels

Knuffels kan je wassen met de hand. Gebruik daarvoor een beetje wasmiddel en een theelepel wasverzachter. Wrijf goed en zorg ervoor dat je eerst hebt getest of je knuffel niet verkleurd in het watermix. Daarna leg je het op een droge handdoek om het te laten drogen. Gebruik NOOIT je droger!

Mocht je knuffel nog niet schoon worden, dan kan je het wassen in de wasmachine op dezelfde manier als de tassen.

 

Dit zijn tips op basis van ervaring. Mocht jij ook een goed idee hebben om je collectibles schoon en netjes te houden, mag je ons altijd een email sturen.

Deze tips zijn voor gebruik op je collectibles en niet voor andere spullen. Hieraan kunnen er geen rechten worden ontleend.

Gaat er een collectible tijdens het schoonmaken kapot of wordt het niet meer schoon of een andere reden waarom het er anders uitziet, kan je AnimeFreax niet aansprakelijk stellen!

What's new?

🔴Nieuw op Youtube
AnimeFreax Presents: Mystic_Auroria. Like, abboneer en doe de notificaties aan!

© 2017 - 2021 AnimeFreax | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel