Regelmatig hebben wij leuke acties. Zo kun je bij elke actie profiteren van scherpe deals en andere niet te missen acties. Door gebruik te maken van onze aanbiedingen ga je akkoord met de voorwaarden zoals hieronder vermeld.

 1. De acties op deze website en in gerelateerde uitingen worden aangeboden door AnimeFreax.
 2. De acties zijn van toepassing op specifieke aankopen die gedaan worden in de webshop van AnimeFreax.
 3. Bij de online aankoop van een actieproduct wordt de korting automatisch verrekend in het winkelmandje óf dient een actiecode ingevuld te worden.
 4. De actieperiode staat vermeld bij het specifieke product op de website van AnimeFreax, Bijzondere actievoorwaarden of in gerelateerde communicatie. De acties gelden uitsluitend voor aankopen die gedaan worden in de desbetreffende actieperiode.
 5. De aanbiedingen die worden aangeboden zijn uitsluitend geldig voor normale leveringen.
 6. Een actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Klanten die profiteren van een bepaalde korting, zijn uitgesloten van andere acties. Tenzij de Bijzondere actievoorwaarden anders melden.
 7. AnimeFreax behoudt zich het recht, zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen, acties te wijzigen of voortijdig te beëindigen. Dit heeft geen gevolgen voor aankopen die vóór de intrekking of wijziging van de actie zijn gedaan.
 8. Klanten die aantoonbaar misbruik maken van de acties, kunnen worden uitgesloten. Tevens kan de eventueel onterecht verstrekte korting teruggevorderd worden.
 9. Op de acties is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 10. Aan de acties kunnen geen rechten worden ontleend.
 11. Vragen, klachten of opmerkingen over deze actievoorwaarden kunnen kenbaar worden gemaakt via 0644952363, het contactformulier of info@animefreax.com.
 12. Door gebruik te maken van onze acties verklaart de klant akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.

Download de Algemene actievoorwaarden als PDF-bestand

What's new?

🔴Nieuw op Youtube
AnimeFreax Presents: Mystic_Auroria. Like, abboneer en doe de notificaties aan!

© 2017 - 2021 AnimeFreax | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel